❤پروسه کاشت موی طبیعی از صفر تا صد❤ [2023]

فهرست مطالب

در عمل کاشت طبیعی مو، از موهای پشت سر استفاده می شود؛ متخصص با استفاده از این موها، در نقاطی از سر که بدون مو است، عمل” کاشت مو “را انجام می دهد. عواملی مثل ژنتیک، رژیم غذایی، استرس، بیماری و داروهای مختلف باعث ریزش مو می شود. معمولا مردهایی که طاس هستند، زنهایی که موهای کم پشتی دارند و کسانی که موهایشان را در اثر سوختگی یا آسیب به پوست سر از دست داده اند، برای کاشت موی طبیعی گزینه های مناسبی هستند.

کاشت مو حرفه ای
کاشت مو حرفه ای در سال 1401 – کلینیک رز

( کلینیک رز اولین ارائه دهنده مقالات پزشکی صوتی و متنی در ایران )

اگر قصد دارید این مقاله را به صورت صوتی گوش نمایید، بر روی player زیر کلیک نمایید.

 

کاشت مو حرفه ای در سال 2023

افرادی که بانک موی کافی ندارند، سرشان پر از زخم ها و برآمدگی های عمیق پوستی است و همچنین افرادی که ریزش مو آنها بخاطر شیمی درمانی است، برای پیوند مو گزینه های مناسبی نیستند.اگر به محض قرار گرفتن جلوی آینه، احساس کردید که موهای زیادی از دست داده‌اید، باید بدانید که تنها نیستید. ریزش مو، اتفاقی است که در طول زندگی برای بسیاری از مردان و زنان در نقاط مختلف دنیا رخ می‌دهد و هر سال برای میلیون‌ها نفر در کره زمین رقم می‌خورد.

در کاشت مو، از بانک موی سر یا قسمت هایی از بدن مثل ریش و سینه، برای رشد موهای جدید در قسمت میانی و جلوی سر استفاده می‌کنند. کاشت مو حالا دیگر یک روش تثبیت شده به شمار می‌رود و کاملا همه‌گیر شده است.کاشت مو در عین پیچیدگی، یک فعالیت ساده است که می‌تواند احساس رضایت و خوشحالی را در فرد به وجود بیاورد. بسیاری از افراد بعد از کاشت مو، بیشتر از گذشته به خودشان و ظاهرشان علاقه‌مند می‌شوند.

بخشی از این حس خوشایند، حاصل این فکر است که آن‌ها حاضر شده‌اند ریسک یک تغییر بزرگ را بپذیرند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب، دست به یک کار بزرگ بزنند.

عمل پیوند موی طبیعی می تواند ظاهر شما را خیلی تغییر بدهد و حتی آن را جذاب تر هم بکند؛ پس اگر تمایل به پیوند طبیعی موهای خود را دارید، با ما همراه باشید.

مراحل کاشت موی طبیعی 
مراحل کاشت موی طبیعی در کلینیک کاشت موی رز

مراحل کاشت موی طبیعی 

قبل از انجام هر کاری در کاشت مو، همه چیز با انجام تحقیق‌های لازم روی سر شخص  و موهای او آغاز می‌شود. پزشک برای انجام عمل کاشت مو، ابتدا باید به این قطعیت برسد که آیا موهای فرد اساسا قادر به انجام چنین کاری هستند و یا اینکه چنین قابلیتی ندارند.

از طرفی سوابق پزشکی فرد نیز به طور کامل مورد بررسی قرار می‌گیرد.البته که رشد دوباره موها اهمیت بسیار زیادی دارد اما هم برای پزشک و هم برای خود فرد، سلامتی از بالاترین درجه ارزش برخوردار است و حفظ این سلامتی، یک ماموریت مهم پزشک به شمار می‌رود.انجام عملی که سلامت فرد را حتی با کوچک‌ترین درصدی به خطر بیاندازد، بدون شک کار چندان عاقلانه‌ای نخواهد بود.

ابتدا پزشک کاشت مو، پوست سر بیمار را تمیز می کند و از سوزنی کوچک برای بیحسی موضعی در سر بیمار استفاده می کند.در مرحله بعد، متخصص اقدام به برداشتن برداشتن لایه سطحی از پوست سر در نقاط پر مو استفاده می کند و این قسمت ها را با استفاده از میکروسکوپ مشاهده و به قسمت های کوچک تر تقسیم می کند.سپس پزشک با استفاده از ابزار مخصوص در بخشهایی از پوست سر که باید کاشت انجام بشود، سوراخ های کوچکی را ایجاد می کند و به آرامی این موها را در این نقاط پیوند می زند.

پس از اتمام کاشت موی طبیعی، سر بیمار با گاز استریل یا باند پوشانده می شود. در ادامه با روش های مختلف پیوند طبیعی مو و خصوصیات هر کدام آشنا می شویم :

روش های کاشت موی طبیعی
روش های پیوند موی طبیعی

روش های کاشت موی طبیعی :

کاشت مو به روش fit

در روش FIT، پزشک به صورت سرپایی پیوند موی طبیعی بیمار را انجام می دهد.پزشک ، واحدهای فولیکولی موی سر که هر کدام شامل 1 الی 4 تار مو است را با کمک هولدرهای دستی از پشت سر جدا می کند و با دقت خاصی در نقاط بدون مو جایگزین می کند.

Fit مخفف عبارت Follicular Isolation Technique به معنی تکنیک جداسازی فولیکولار یا همان FUE که مخفف عبارت  Follicular Unit Extraction است.

این روش بسیار ایده آل برای بیماران و متقاضیانی است که تمایل دارند با کمترین زخم و صدمه در سر خود، دست به جراحی پیوند و کاشت مو طبیعی بزنند.در این تکنیک نیازی به استخراج یک گروه بزرگ از فولیکولارهای مو از یک منطقه خاص و کوچک وجود ندارد.

پیوند های فولیکولی به قسمت های کوچک تقسیم می شوند و این باعث می شود، هیچ جایی از بدن دچار زخم بزرگ و قابل مشاهده نباشد.زخم هایی موقتی به وجود می آید که خود به خود و در یک زمان کوتاه کاملا بهبود می یابند.هیچ بخیه و باندی برای درمان آنها نیاز نخواهد بود و بعد از درمان هیچ نشانه ای از خود به جای نخواهند گذاشت.

FIT یک تکنیک بی نقص و ایده آل برای پیوند و بازسازی و کاشت مو که پیشرفت چشمگیری نیز در سال های اخیر داشته است.

گام به گام با مراحل کاشت مو به روش fit یا fue

دقت پزشک در انتخاب قسمت ناحیه برداشت مو در این روش بسیار لازم است. زیرا موهایی که خودشان درگیر طاسی هستند و پایه و بنیان ضعیف دارند، نباید در روش کاشت مو طبیعی به روش fit به کار گرفته شوند.

و از آنجایی که کسانی که متقاضی کاشت مو طبیعی هستند به هر دلیلی که احتمالا طاسی سر یکی از دلایل عمده آن است، موهای ضعیف و شکننده ای دارند.بنابراین پزشک متخصص باید از قبل، موهای قسمت اهدا کننده را به طور دقیق مورد بررسی  قرار دهد و سپس اقدام به پیوند و کاشت مو از این ناحیه و استخراج فولیکول ها از آن نماید.

در زیر می خواهیم این تکنیک عالی کاشت مو طبیعی را گام به گام و مرحله به مرحله تشریح کنیم :

گام اول : تحلیل قبلی وضعیت بیمار

مرحله اولیه برای انجام پیوند و کاشت مو طبیعی، این است که به متخصص در یک جلسه با کمک بیمار، هر دو منطقه اهدا کننده و دریافت کننده فولیکول های مو را به طور دقیق مشخص نماید.

جراح باید به درستی علل ریزش مو و شانس پیوند و کاشت مو طبیعی موفق را ارزیابی نموده و برای بیمار تشریح نماید. پس از پذیرفتن تمام و کمال موارد ارزیابی شده پزشک توسط بیمار، زمان شروع پیوند مو آغاز می شود.

قدم بعدی در این مرحله، انتخاب روش و تکنیک پیوند مو است که با توجه به شرایط مختلف بدنی و توصیه های پزشک، انتخاب خواهد شد. برای انتخاب روش fue یا همان fit باید از قبل مواردی را مشخص نمایید.چگونگی پیدا کردن بهترین ناحیه برای اهدا کردن فولیکول های مو به عهده پزشک است.

نحوه قرار گیری موهای پیوند زده شده باید مشخص شود. جهت قرار گیری آنها نیز اهمیت دارد. این یک قدم ضروری است که در آینده مشکل بزرگی پیش نیاید. زیرا هدف اصلی کاشت مو طبیعی رضایت و خرسندی متقاضی از نتیجه آن است.موهایی که در جهات اشتباه کاشته شوند، جز ناراحتی و اعصاب خوردی چیز دیگری در آینده برای بیمار نخواهند داشت.

گام دوم : منطقه کمک کننده را اصلاح کنید.

پس از انجام آزمایشات مربوط به بیمار ( آزمایش خون، آلرژی، عدم تحمل، و غیره ) و قبل از اقدام به جراحی کاشت مو به روش fit، پوست سر در ناحیه اهدا کننده برداشت خواهد شد.ضرورت اصلی برداشت و کوتاه کردن مو در این مرحله به دستگاه استخراج مو در تکنیک fit بر می گردد.

هرچه موها، کوتاه تر باشند، میزان دسترسی دستگاه استخراج فولیکول به آنها بهتر خواهد شد و دقت پزشک هم به مراتب افزایش پیدا خواهد کرد.

گام سوم : بیهوشی موضعی

مانند سایر تکنیک ها و روش های پیوند و کاشت مو، یک بی حسی موضعی بسیار قوی در ناحیه برداشت و دریافت کننده فولیکول های مو نیاز است، تا فرد در حین جراحی هیچ دردی را احساس نکند.

با تزریق یک آرام بخش، جراح می تواند کار خود را آغاز نماید.نکته مهم در کاشت مو به روش fit این است که در همه روند جراحی، بیمار کاملا به هوش بوده و به جز مناطق درگیر کاشت مو، در سایر اعضای بدن آگاهی و هوشیاری کامل دارد.

تمام مراحل جراحی را می تواند تماشا کند و سوالاتی که جراح می پرسد و یا برای خودش پیش می آید را در حین جراحی می تواند جویا شود.

کاشت مو روش fit

گام چهارم : آغاز عملیات استخراج

در این مرحله از کاشت مو به روش fit جراح به کمک یک میکروسکوپال، شروع به استخراج یک به یک فولیکول های مو از ناحیه اهدا کننده می نماید که بعدا در ناحیه دریافت کننده پیوند خواهند خورد.

برای استخراج مو در این مرحله پزشک لازم دارد که 1 تا 2 میلی متر زیر پوست ناحیه برداشت مو را با سوزن های مخصوص از سر جدا کند و فولیکول ها را استخراج نماید. هر فولیکول به صورت جداگانه با کمک یک ذره بین قدرتمند استخراج می شود و در سینی های شیشه ای کوچک قرار می گیرد.

این فولیکول ها برای مدت کوتاهی در یک محیط مناسب از نظر رطوبتی، هیدراتاسیون و دما نگهداری می شود. این نگهداری تا زمانی که عملیات استخراج به پایان برسد، ادامه خواهد داشت.پزشک باید در این مرحله به تعداد فولیکول های استخراج شده دقت نماید تا مبادا تعداد آن از تعداد لازم برای کاشت مو در منطقه دریافت کننده کمتر باشد.

هر متخصص و جراحی، روش خاص خود را برای استخراج فولیکول ها به کار می برد. معمولا دستگاه استخراج از یک لبه تیز بسیار کوچک به قطر حداکثر یک میلی متر استفاده می کند.

گام پنجم : انتخاب واحدهای فولیکول استخراج شده

در این مرحله جراح باید فولیکول های استخراج شده را در آزمایشگاه با دستگاه های مخصوص و بسیار پیشرفته تمیز کند. لازم است که این فولیکول ها برای دریافت بهترین نتیجه از کاشت مو، بطور کامل تمیز و عاری از هرگونه مواد اضافی شوند.

وقتی تعداد لازم برای پیوند مو از بین فولیکول های استخراج شده، تمیز شد، نوبت به پیوند و کاشت موهای استخراج شده در ناحیه دریافت کننده موها می رسد.

گام ششم : کاشت مو

این مرحله ظریف ترین و حساس ترین مرحله کاشت مو به روش fit است. جراح در هنگام انجام عمل پیوند، باید با تمرکز بالا فولیکول های تمیز شده را در محل مخصوص خود جای دهد.برای این منظور نیز دستگاه های میکرو جراحی تولید و توسعه داده شده اند.این دستگاه قلمی با نوک بسیار نازک دارد که به آرامی در پوست نفوذ کرده و فولیکول مو را در عمق 1 میلی متری زیر پوست سر، رها می کند.

این فرایند می تواند تقریبا مشابه با استخراج فولیکول ها در دو مرحله قبل شود. در این مرحله نیز بیهوشی موضعی مانع از درد کشیدن بیمار خواهد شد.

مزایای کاشت مو روش fit

پیوند مو روش fit، نیازی به بخیه و برش ندارد. هیچگونه اسکار خطی روی سر بیمار باقی نمی ماند و نقاط استخراج فولیکول ها هم بعد از مدتی محو می شوند. مدت زمان لازم برای ایمپلنت مو روش fit تقریبا کوتاه است و باعث خستگی فرد نمی شود.

تمام قسمت هایی که برای استخراج مو در تکنیک کاشت مو fit به کار رفته اند، دوباره بعد از گذشت مدتی با رویش مو روبرو خواهند شد.هیچ جایی از قسمت های سر شما در واقع با این روش کاشت دچار طاسی یا نبود مو نخواهد بود.

دوره بعد از درمان در این تکنیک کاشت مو بسیار کوتاه است و بعد از گذشت دو یا سه روز فرد می تواند به زندگی روزمره و طبیعی خود بازگردد.دقت کنید که نتایج پیوند مو در این تکنیک، دائمی هستند و تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی قرار نخواهند گرفت.

در روش fit، خط رویش موها طبیعی است و نتایج رضایت بخشی را برای بیمار به دنبال دارد. بیمار بعد از پیوند مو با این روش، می تواند موهایش را کمی هم بلند کند.

معایب کاشت طبیعی مو به روش fit

هر روشی از کاشت موی طبیعی، عوارض موقتی مثل ورم، قرمزی را در روزهای اول به دنبال دارد. در روش fit،  حجم زیادی از موهای پشت سر فرد برداشته می شود و در موهایی که کم حجم هستند، باعث کم پشتی بیشتر موها می شود.

در روش FIT، موهای کاشته شده بعد از چند هفته شروع به ریزش می کند که فرآیندی کاملا طبیعی در کاشت موی طبیعی است و از ماه سوم به بعد، موهای جدید شروع به رشد می کنند و از ماه پنجم الی هشتم می توانیم شاهد نتایج رضایت بخشی در مورد موها باشیم.  

کاشت مو به روش fut

کاشت مو به روش fut

در روش fut ، متخصص با کمک سوزنی کوچک سر فرد را بی حس می کند و نوار باریکی از موهای پشت سر بیمار را برمی دارد و این دسته های مو را با کمک میکروسکوپ به نوارهای مختلف پوستی تقسیم می کند و سپس دسته های مویی که ریشه داشته باشد را از پشت سر جدا می کند و با الگویی مشخص این دسته های مو را در قسمت های بدون مو پیوند می زند.

با روش fut، بافت های زیرین پوست سر هم برداشته می شود که باعث بوجود آمدن اسکار تا مدت کوتاهی در سر بیمار می شود.در واقع در این روش تا یه مدت ظاهر و خط رویش موها تا حدی غیر طبیعی به نظر می رسند.مراحل انجام این تکنیک فوق العاده کاشت مو نیز تقریبا مشابه با گام بندی های عرض شده در روش fit است.

اندک تفاوت هایی در این تکنیک وجود دارد که به نحوه و دستگاه استخراج فولیکول در این تکنیک بر می گردد. کاشت مو در این تکنیک با سرعت بالاتری نسبت به روش قبل ادامه پیدا می کند.

مزایای کاشت طبیعی مو روش fut

در پیوند موی طبیعی به روش fut، گرافت های انتقال داده شده به نقاط طاس سر از کیفیت خوبی برخوردار هستند. این روش از پیوند معمولا در یک جلسه انجام می شود. نقاط طاس سر به خوبی با موهای طبیعی پوشانده می شود.

نکته بسیار مهم درباره این روش کاشت مو، این است که فرد به نتایجی بسیار طبیعی دست پیدا می‌کند و دیگران به سختی می‌توانند تشخیص بدهند که او عمل کاشت مو انجام داده است. شاید حتی خود فرد هم بعد از مدتی فراموش کند که موهای جدیدش، محصول عمل کاشت مو هستند!

در صورتیکه متخصص کاربلد و حرفه ای باشد، برداشت باریکه نواری با کمترین خونریزی انجام می شود و بخیه هم به خوبی زده می شود تا بعد از مدتی، جای آن محو شود.نسبت به روش قبل سرعت بسیار بالاتری دارد و این به پزشک کمک می کند که در مرحله استخراج فولیکول ها، کمتر خسته شده و دقت بیشتری در مرحله کاشت مو داشته باشد.

علاوه بر این، دوران ریکاروی بیمار نیز با سرعت، به مراتب بیبشتری طی خواهد شد.درصد فولیکول هایی که در این روش پس از استخراج سالم می مانند، بسیار بالاتر از دیگر روش های کاشت مو است.

در تکنیک FUT فشار کمتری در حین استخراج به دست های پزشک وارد می شود، از این نظر او می تواند جراحی موفق آمیز تری نسبت به سایر تکنیک های کاشت مو ارائه کند.

معایب کاشت مو روش fut  

 در ایمپلنت مو روش fut، بافت های زیرین پوست سر هم برداشته می شود که باعث بوجود آمدن اسکار تا مدت کوتاهی در سر بیمار می شود.

در واقع در این روش، ظاهر و خط رویش موها تا حدی غیر طبیعی به نظر می رسد. در بعضی از موارد هم خونریزی مشاهده شده است.در بعضی مواقع روش fut، باعث کم پشتی موهای سر هم می شود.

کاشت مو به روش اس یو تی
کاشت مو به روش اس یو تی در سال 1401

کاشت مو به روش sut 

روش های سنتی fit و fut با همه مزایای عالی که دارند و با همه پیشرفت هایی که در طول سال های اخیر داشته اند، کم کم جای خود را به تکنیک های پیشرفته تر و به روز تر می دهند.در تکنیک کاشت مو به روش SUT نیازی به ایجاد شکاف و زخم در سر و بیهوشی وجود ندارد و نشانه ای از زخم و برش هم وجود نخواهد داشت.

عوارض ناشی از این روش تقریبا صفر است. این تکنیک کاشت مو با دستگاه های کاملا اتوماتیک و با کمترین دخالت دست صورت می پذیرد.کاشت مو ناشی از به کارگیری روش sut فوق العاده طبیعی و غیر قابل تشخیص با موهای قبلی سر خواهد بود. بر خلاف روش های سنتی، نیازی به تکرر جلسات مشاوره و درمان و البته جراحی نخواهد بود.

زمان کاشت مو در این تکنیک به شدت پایین می آید و پزشک و فرد متقاضی هیچ کدام خسته نخواهند شد.

مزایای کاشت مو به روش sut 

در حال حاضر، روش sut بهترین روش کاشت موهای طبیعی در ایران است که همان روش fit به صورت پیشرفته می باشد که به جراحی هم نیاز ندارد. در این روش ، متخصص می تواند پیوند 14000 تار مو را انجام بدهد که 3 برابر روش های قبل است.

در روش SUT، فولیکول های مو از بین نمی روند، زیرا فولیکول های موی بیمار از قبل توسط متخصص برداشته و فریز می شوند.پس از پیوند طبیعی مو، موها توسط دستگاه های لیزری تحریک می شوند تا دوباره رشد کنند.روش SUT، مناسب افرادی است که خیلی نگران ظاهر خود هستند، زیرا اسکاری روی پوست سر باقی نمی گذارد و خط رویش و ظاهری کاملا طبیعی را برای آنها به ارمغان می آورد.

علاوه بر موارد مطرح شده در بالا مزایای دیگری که می توان برای تکنیک SUT بر شمرد، عبارتند از :

امکان پیوند مو با تراکم بسیار بالا، در این تکنیک کاشت مو قرار است امکان تشخیص موهای طبیعی قبلی و موهای طبیعی جدید پیوند زده شده، وجود نداشته باشد.میزان تلفات فولیکول ها در هنگام استخراج در تکنیک SUT تقریبا نزدیک صفر است و از این بابت این روش می تواند با کمترین میزان استخراج ممکن، متراکم ترین پیوند مو را برای شما به ارمغان آورد.

در واقع با این تکنیک اگر 1000 تار مو از قسمت اهدا کننده استخراج شود، همان 1000 تار مو برای کاشت مو در قسمت دریافت کننده موجود است.

معایب کاشت مو sut

در روش sut که فرآیند استخراج و انتقال فولیکول ها با دستگاه تمام اتوماتیک انجام می شود، دستگاه باید کاملا استریل و ضدعفونی شود تا باعث انتقال عفونت به بیماران نشود.

با اینکه احتمال از بین رفتن فولیکول ها در روش مدرن SUT، نسبت به روش های قدیمی تر FIT و FUT بسیار کمتر است ولی احتمال تخریب پیاز مو و فولیکول ها هم با درصد بسیار کمی وجود دارد.

دلایل استفاده و عدم استفاده از روش SUT در مراکز درمانی و زیبایی کاشت مو

در حال حاضر تقریبا 90 درصد از کلینیک های کاشت مو شرایط  و سخت افزارهای لازم برای پیوند مو به روش های پیشرفته مانند SUT را ندارند و از این روش ها استفاده نمی کنند.

برای استفاده از روش های پیشرفته کاشت مو مانند SUT علاوه بر نیاز به داشتن دستگاه های فوق پیشرفته مختص این تکنیک در کلینیک ها، جراحان تخصص و تجربه لازم برای استفاده از این دستگاه ها را نیز ندارند.

برای کاشت مو به روش sut جراحان باید دوره های لازم برای استفاده از ابزارهای این تکنیک را گذرانده باشند و گواهینامه ها و مدارک معتبر لازم را داشته باشند.

از این رو بیشتر جراحان ترجیح می دهند از روش های سنتی و دستی مانند fit و fut برای کاشت مو استفاده کنند.در کنار تمام مزایای روش های سنتی، تکنیک های پیشرفته و مدرن یک گام از آنها جلوتر هستند.بر خلاف روش های سنتی که در آنها، عملیات استخراج فولیکول ها، توسط یک تکنسین آزمایشگاه انجام می پذیرد، تمام مراحل انجام کاشت مو در SUT توسط پزشک و متخصص پوست صورت می گیرد.

تنها کار لازم با دست در تکنیک SUT مهندسی محل برداشت و محل کاشت مو و خط رشد مو است که در یک جلسه مشاوره با حضور بیمار و پزشک در کلینیک رز صورت می پذیرد.

بقیه مراحل کاملا مکانیزه بود و هیچگونه دخالت دستی در آنها نخواهد بود.

پیوند موی طبیعی به روش PRP

Prp مخفف عبارت platelet-rich plasma به معنای پلاسما غنی از پلاکت است. این یک تکنیک سه مرحله ای برای کاشت مو طبیعی است.

از این روش، به عنوان یکی از روش ‌های تازه ‌وارد کاشت مو نام برده می‌شود. البته که این روش تا امروز درصد موفقیت زیادی داشته و برای بسیاری از افراد موثر بوده است اما هنوز باید تحقیقات در مورد آن کامل شوند و به نتیجه‌ای قطعی برسند.از آن‌جایی که کاشت مو به طور کلی یک پدیده در حال پیشرفت و تکامل است، طبیعی به نظر می‌رسد که دائما متدهای جدیدی برای این کار مورد استفاده قرار بگیرند.

در این روش، بیشتر نمونه‌ها به رشد دوباره مو ختم می‌شوند و تا اینجا همه چیز امیدوارکننده بوده اما برای تبدیل شدن آن به یک متد ثابت و همیشگی، هنوز کارهای بیشتری باید صورت بگیرد. چرا که در عمل کاشت مو به جای احتمالات، باید با « قطعیات » سر و کار داشته باشیم.

دلیل علمی ایجاد و استفاده این روش از این نکته علمی که وجود تعداد زیادی سلول های خونی و جریان شدید خون در قسمت های سطحی پوست سر باعث رویش مو می شوند، نشات گرفته است.

در روش prp، ابتدا متخصص از بیمار نمونه خون می گیرد. در مرحله اول، متخصص با استفاده از سانتریفوژ، پلاکت ها را از سایر ترکیبات موجود در خون جدا می کند.در مرحله دوم، متخصص برای بیمار از بی حسی موضعی استفاده می کند و محلول حاوی پلاکت را به نقاط مشخصی از سر بیمار انتقال می دهد. کاشت موی طبیعی با روش PRP، معمولا بین 60 الی 90 دقیقه طول می کشد.

خون جدا شده در این روش معمولا از بازوی افراد استخراج می شود که غلظت خون بالایی دارند و شدت جریان خون در آنها بیشتر از مناطق دیگر بدن است.پس از جداسازی پلاسمای غنی از پلاکت از خون استخراج شده از بازو، برای امکان رویش مو در مناطق بدون مو، به کمک یک سرنگ، این پلاسما به این مناطق تزریق می شود.

تکنیک کاشت مو طبیعی prp یک تکنیک نوپا است و استفاده از آن هنوز مانند روش های دیگر همه گیر نشده است.

مزایای کاشت مو طبیعی با روش PRP

در روش prp، فقط با نمونه خون بیمار انجام می شود. این روش برای افرادی که بانک موی خوبی ندارند، بسیار مناسب است.

پلاکت ها باعث رشد، تقویت و استحکام فولیکول های مو می شوند. ایمپلنت مو به روش prp، انواع مختلفی از آلوپسی را به خوبی درمان می کند.

این روش باعث جوانسازی فولیکول های مو و سلول های پوست هم می شود.این روش باعث بهبود چرخه رشد موها می شود و لطافت و نرمی پوست هم یکی دیگر از مزایای خوب آن است. دوره ریکاوری و بهبود فرد در این روش، نسبت به روش های قبل بسیار سریع تر است.

ایمنی این روش از کاشت  بسیار بالا است. زیرا در این تکنیک پیشرفته پیوند مو طبیعی، از خون خود بیمار برای تزریق و جوانسازی بافت مو استفاده می شود و در نتیجه هیچگونه واکنش آلرژیک و هیچ ریسکی از نظر انتقال بیماری ها، بدن بیمار را تهدید نمی کند.به علت عدم جراحی های سنگین و خراش در این تکنیک کاشت مو، میزان ناراحتی و درد در نواحی درگیر بسیار کم است.

طول درمانی برای این تکنیک نیاز نبوده و شما یک ساعت بعد از جراحی، می توانید با خیال راحت رانندگی کنید و به فعالیت های عادی زندگی خود بازگردید.

نتایج اولیه حاصل از این جراحی پس از سه ماه، و نتایج نهایی آن نیز احتمالا پس از یک سال بروز خواهند کرد.

معایب پیوند طبیعی مو با روش PRP

نتایج حاصل از روش prp، کاملا بستگی به وضعیت بیمار دارد و در بعضی از موارد، نتایج ماندگار و طولانی مدتی را به دنبال نخواهد داشت زیرا این محلول فقط روی فولیکول هایی تاثیر می گذارد که در زمان انتقال، روی سر بیمار وجود داشتند.

روش prp در طی چند جلسه انجام می شود و رسیدن به نتیجه ای رضایت بخش، مستلزم تکرار جلسات است.درد در ناحیه کاشت مو پس از انجام عمل، خونریزی موقت و همچنین سردرد طولانی، ممکن است از عوارض انتخاب این روش برای کاشت مو باشند. اما مثل همه روش‌های دیگر در این مورد هم عوارض جانبی ماندگاری چندانی ندارند و خیلی زود به پایان خواهند رسید.

شاید ترس از ناتوانی در تحمل این عوارض، یکی از دلایلی باشد که بعضی افراد را از انجام کاشت مو به روش PRP پشیمان می‌کند اما به نظر می‌رسد برای خیلی‌ها،  نتیجه نهایی کار، در نهایت ارزش این عوارض کوتاه مدت را خواهد داشت.

کاشت مو به روش bht

Bht یا Body Hair Transplant  تکنیک کاشت مو با استفاده از موهای سایر اعضای بدن است.

این تکنیک یک نوآوری و خلاقیت در کاشت مو طبیعی است که به تازگی در بین جراحان زیبایی جایی برای خود باز کرده است.ایده پایه ای و خلاقیت اصلی این تکنیک کاشت مو طبیعی، استفاده از فولیکول های سایر نقاط بدن برای پیوند به موی سر است.بهترین کاندیدا ها برای انجام جراحی کاشت و پیوند مو به روش bht کسانی هستند که در قسمت های ریش، قفسه سینه و یا سایر نقاط بدن دسته موهای زیاد و پرپشت دارند.

بین 5 تا 7 روز هم زمان برای بهبود همه زخم ها و آسیب های سطحی انجام این جراحی لازم است، که هیچ جای زخمی هم بعد از گذشت این مدت روی سطح پوست باقی نمی ماند.

در مرحله اول، جراح فولیکول های را از بدن استخراج می کند. در مرحله دوم، جراح نقاط طاس سر را علامت گذاری می کند. در مرحله سوم، جراح با پانچ، سوراخ های ریزی را روی سر بیمار ایجاد می کند. در مرحله سوم، جراح گرافت ها را به نقاط طاس سر انتقال می دهد.

مزایای پیوند طبیعی مو با روش BHT

روش BHT، مخصوص افرادی است که بانک موی خوبی ندارند و یا طاس هستند. در این روش می توان فولیکول های اهدایی را از قسمت های مختلفی از بدن استخراج کرد.این روش بطور آزمایشی و در ابعاد کوچکی از سر هم انجام می شود و در صورت گرفتن نتایج رضایت بخش، می توان از این روش برای کل نقاط طاس سر استفاده کرد.

معایب پیوند موی طبیعی با روش BHT

روش BHT، اسکارهایی را روی پوست بدن ایجاد می کند. یکی از مهم ترین معایب این روش است که ممکن است موهای بدن با موهای سر سازگاری نداشته باشند و بعد از پیوند هم نتوانند بخوبی رشد کنند.

نتایج حاصل از روش BHT، غیر قابل پیش بینی است و بستگی به وضعیت فرد دارد.

نباید فراموش کرد که این روش، کمی بیشتر از روش معمول کاشت مو طول می‌کشد و هزینه بیشتری را نیز به دنبال دارد. علاوه بر این، موهایی که از یک نقطه در بدن فرد برداشته شده‌اند، به اندازه موهای پشت سر فرد، مستحکم و قدرتمند نیستند و شاید به آن اندازه نیز طبیعی به نظر نرسند.

کاشت مو به این شیوه، اساسا یک روش «مردانه» در کاشت مو به شمار می‌رود. چرا که بر خلاف مردها، زنان نمی‌توانند از موهای سایر نقاط بدن‌شان برای چنین کاری استفاده کنند.

کاشت مو به روش SAFER

ایمپلنت مو به روش SAFER، از تکنیکهایی کاملا بی خطر برای کاشت موی طبیعی نام برده میشود. که در مدت زمان کوتاهی قابل انجام خواهد بود.روش های سنتی پیوند موهای طبیعی که بیشتر در سال های اخیر از آنها استفاده می شد، همانند روش FUE یا نواری، شامل برش های وسیعی در پوست سر متقاضی می شد و بنابراین اسکارهای بسیار بزرگی هم در سر فرد ایجاد می شد.

سیستم کاشت موی طبیعی به روش SAFER، به هیچ عنوان آسیبی به فولیکول موهای کاشته شده وارد نخواهد کرد و تحت بی حسی موضعی انجام می شود.در تکنولوژی روش SAFER، برش هایی به اندازه یک میلی متر در سر فرد ایجاد خواهد شد و بهترین فولیکول های مو از نقاطی خاص انتخاب میگردد.

امتیاز بزرگ این روش، بهبود سریع بیمار بعد از طی کردن عمل کاشت مو محسوب می‌شود.

ضمن اینکه در این روش، جای زخم بزرگی روی سر یا بدن فرد باقی نمی‌ماند و آسیبی به پیازهای مو نیز وارد نمی‌شود. آن‌هایی که بسیار جوان هستند و یا با مشکلات خونی و دیابت دست و پنجه نرم می‌کنند و همچنین با بیهوشی مشکل دارند، کاندید های مناسبی برای انجام کاشت مو با این روش نخواهند بود.

کاشت مو به روش نیو گرافت 
ایمپلنت مو به روش نیو گرافت

کاشت مو به روش نیو گرافت 

فرآیند پیوند مو، هر روزه پیشرفت های بیشتری میکند و یکی از تکنیک های جدید کاشت مو ” نیوگرافت ” نام دارد.

ایمپلنت مو به روش نیوگرافت بصورت خودکار انجام می شود و متخصص ها می توانند با کمک این دستگاه،  روش Fit را بهتر انجام بدهند.در واقع در روش Fit، موها از نقاط اهدا کننده با پانچ دستی یا برقی گرفته می شدند که تحت نظر متخصص انجام می شد؛

بعد گرافت ها در محلول نگهداری می شدند و با پنس و سوزن در نقاط طاس کاشته می شدند.

اگر این مراحل توسط کسی که تجربه کافی نداشته باشد انجام بشود، موهای کاشته شده ظاهر طبیعی نداشته و حتی ماندگاری خوبی هم نخواهند داشت.خوشبختانه، با کمک نیوگرافت همه چیز بهتر شده است. دستگاه نیوگرافت که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است، مراحل جمع آوری و قرار دادن هر یک از فولیکول های مو را در یک زمان انجام می دهد.

این ماشین با فشار هوا کار می کند و فولیکول های مو را به آسانی استخراج می نماید.در مراحل بعدی هم جراح، پیوند مو را با کمک انبر جراحی انجام می دهد. یکی از مزایای استفاده از فشار هوا در ابزار نیوگرافت این است که هیچ آسیبی به فولیکول های مو و یا پوست سر فرد که قرار است فولیکول ها در آن کاشته شوند، وارد نمی کند.

با کمک نیوگرافت، همه گرافت ها با طول و ضخامت مشابه در سر بیمار کاشته می شوند تا فرآیند کاشت بطور دقیق و طبیعی انجام بشود.

زنها و مردهایی که درگیر ریزش مو هستند و به دنبال نتایج طبیعی هستند، کسانی که می خواهند بعد از کاشت موهایشان را کوتاه یا بلند کنند و در پشت سرشان موهای اهدا کننده هم دارند، می توانند از روش نیوگرافت استفاده کنند.بعد از ایمپلنت مو به روش نیوگرافت، اکثر بیماران می توانند بعد از 1 الی 2 هفته به سر کار خود برگردند.

معایب دستگاه نیوگرافت

مهم ترین ویژگی منفی هنگام استفاده از دستگاه نیوگرافت این است که ممکن است گرافت ها بیش از حد خشک بشوند که این مسئله می تواند در اثر عوامل زیر اتفاق بیفتد:

  1. درصورت بالا رفتن فشار هوایی که به گرافت ها در هنگام استخراج آنها برخورد می کند احتمال دارد تا گرافت ها شکننده و بیش از حد خشک بشوند.
  2. وکیوم دستگاه نیوگرافت، جریان هوای خشکی را در اطراف گرافت های استخراج شده ایجاد می کند که باعث خشک شدن گرافت ها می شود.
  3. اما یکی دیگر از معایب این دستگاه، هزینه زیادی است که باید برای آن پرداخت شود. آن هم در حالی که تا امروز، نتیجه استفاده از این دستگاه، با موفقیت کم‌تری نسبت به سایر روش ‌های کاشت مو همراه بوده است. البته به طور کلی درصد موفقیت کاشت مو با این دستگاه نیز بالای 95 درصد است اما نباید فراموش کرد که سایر روش‌ها موفقیتی بالاتر از 98 درصد دارند.

تمام مواردی که نام برده ایم، در نتیجه نهایی پیوند موها تاثیر منفی می گذارند.

مزایای دستگاه نیوگرافت

مهم ترین مزایای استفاده از دستگاه نیوگرافت عبارت است از :

  1. بالای 500000 گرافت را می توان با دستگاه گرافت در سر بیمار پیوند زد.
  2. نیازی به برش سر بیمار نیست.
  3. اگر متخصص تجربه کافی در کاشت موی طبیعی نداشته باشد، با استفاده از دستگاه نیوگرافت می تواند راحت تر گرافت ها را در سر بیمار پیوند بزند.
  4. اگر تکنسین ها هم بی تجربه باشند، دستگاه نیوگرافت می تواند کمک زیادی به آنها بکند.
  5. با استفاده از این دستگاه، موهایی کاملا طبیعی و بازگشت سریع با تراکم بالا را به موهای خود تجربه خواهید کرد.

کدام تکنیک پیوند مو برای شما مناسب است؟

احتمالا بعد از مطالعه روش ها و مزایای هر کدام از روش های پیوند مو، این سوال را از خود خواهید پرسید که کدارم تکنیک، روش مناسب تری  برای شما خواهد بود؟

فاکتورهای مهمی در این امر دخیل هستند. ایمن ترین و با کیفیت ترین روش پیوند مو را باید انتخاب نمایید.

استفاده از یک روش فوق پیشرفته که بدن شما شرایط انجام آن جراحی را نداشته باشد و نتیجه مطلوبی نیز از جراحی حاصل نشود، انتخاب مناسبی برای شما نخواهد بود.قبل از اقدام به پیوند مو قطعا پزشک، در طی جلسه ای تمام تکنیک های پیوند مو را با شما مرور و با توجه به شرایط بدنی شما، بهترین روش را انتخاب خواهد کرد.

پس در درجه اول نگران انتخاب بهترین و مناسب ترین متد پیوند مو برای خود نباشید. این کار با مشورت با پزشک تسهیل خواهد شد.

با پزشک خود تماس بگیرید و تقاضای یک جلسه مشاوره برای پیوند مو نمایید.بقیه مراحل را با همکاری پزشک متخصص، بدون نگرانی طی خواهید نمود. مطمئن باشید که جراح با سنجش و انجام آزمایشات متعدد از بدن شما، بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهد نمود.

 مراقبت های کاشت موی طبیعی
مراقبت های قبل و بعد کاشت موی طبیعی

 مراقبت های کاشت موی طبیعی

بعد از پیوند طبیعی مو، متخصص برای بیمار داروهای ضد درد، ضد عفونت و ضد التهاب را تجویز می کند تا هم عوارض موقتی کاشت موی طبیعی کاهش پیدا کند و هم روند رشد موها سریعتر بشود.

در حین دوره ی درمان، بیمار باید استراحت کافی داشته باشد، داروهایی که مانع انعقاد خون می شود را مصرف نکند و کارهای سنگین هم انجام ندهد.

مراقبت های قبل از کاشت مو

  1. قبل از پیوند موی طبیعی، بیمار باید سوابق بیماری خود (مثل سابقه هر گونه فشار خون، بیماری عفونی، مشکلات پوستی، دیابت و غیره) و مصرف هر گونه دارویی را به متخصص خود اطلاع بدهد.
  2. قبل از کاشت موی طبیعی، آزمایش هایی نظیر فشار خون و غیره از بیمار گرفته می شود.
  3. تا چند روز قبل از پیوند طبیعی موها، نباید از داروهای رقیق کننده خون استفاده کنید زیرا احتمال خونریزی را هنگام پیوند و حتی بعد از آن افزایش می دهند و باعث می شود تا بیمار به نتیجه ایده آل نرسد و حتی دیرتر هم بهبود یابد.
  4. از مصرف داروهای مسکن، انواع ویتامین ها، دمنوش های گیاهی، سیگار، قلیان و الکل هم باید خودداری کنید.
  5. تا یک هفته قبل از پیوند طبیعی مو ، نباید از محلول ماینوکسیدیل و همچنین از سایر محلول ها استفاده کنید.
  6. شب قبل از کاشت موی طبیعی ، نباید غذای سنگینی مصرف کنید.
  7. شب قبل از پیوند موی طبیعی، بخوبی استراحت کنید.
  8. قبل از ایمپلنت مو، لازم است بیمار موهایش را خوب بشورد.
  9. در روزی که قرار است پیوند انجام بدهید، لباس های یقه دار نپوشید و بیشتر سعی کنید از لباس های راحتی استفاده کنید.

مراقبت های بعد از کاشت مو

  1. بعد از کاشت موی طبیعی، متخصص برای بیمار داروهای ضد درد، ضد عفونت و ضد التهاب را تجویز می کند تا هم عوارض موقتی کاشت طبیعی مو کاهش پیدا کند و هم روند رشد موها سریعتر بشود.
  2. بلافاصله بعد از پیوند موهایتان، سعی کنید رانندگی نکنید.
  3. در حین دوره ی درمان، باید استراحت کافی داشته باشید.
  4. نباید از داروهایی که مانع انعقاد خون می شود، استفاده کنید.
  5. فعالیت های سنگین انجام ندهید.
  6. موهایتان را آزاد بگذارید و هرگز موهایتان را نپوشانید.
  7. 2 الی 3 هفته بعد از کاشت، از استخر و سونا استفاده نکنید.
  8. مراقب سر خود باشید تا ضربه ای به آن وارد نشود. دستکاری و وارد کردن هرگونه ضربه به سر، باعث از بین رفتن و یا آسیب به فولیکول ها می شود.
  9. از مصرف الکل، سیگار، قلیان و انواع داروها هم خودداری کنید.
  10. از خاراندن پوست سر هم خودداری کنید.
  11. استفاده از شامپوی مخصوص که توسط پزشک تجویز شده است. چرا که استفاده از شامپوهای غیراستاندارد ممکن است به دلیل داشتن برخی ترکیب‌های شیمیایی، به نتیجه کار لطمه بزند.

نتایج بعد از کاشت موی طبیعی

بعد از کاشت، در پوست سر بیمار موهای جدید شروع به رشد می کنند. حجم موهای جدید بیمار بستگی به موارد زیر دارد:

  1. میزان شل بودن پوست سر
  2. حجم فولیکول های کاشته شده
  3. کیفیت موها
  4. فر بودن موها

اگر بعد از پیوند مو، دارویی مصرف نکنید (مانند داروهای ماینوکسیدیل یا فیناستراید) و یا در معرض نور لیزر قرار بگیرید، ممکن است موهایتان دوباره دچار ریزش بشود ( مخصوصا در نقاطی از سر که موهای طبیعی خودتان وجود دارد ).

بهتر است قبل از پیوند زدن، درمورد توقعاتتان و همچنین نتایج دلخواهتان با متخصص صحبت کنید و سعی کنید همیشه توقعات واقع بینانه ای از نتایج کاشت موی طبیعی داشته باشید.

 نکاتی در مورد شستشوی موها بعد از کاشت مو :

پانسمان روی سر بیمار معمولا روز بعد از کاشت موی طبیعی برداشته می شود. در روزهای اول و دوم بعد از پیوند موی طبیعی، موهایتان را باید هر دو ساعت با سرم نمکی خیس کنید.اولین شستشوی موهای شما بعد از کاشت، در کلینیک پوست و مو انجام می شود پس هرگز از قبل موهایتان را خیس نکنید زیرا احتمال بروز عفونت بالا می رود.

بعد از شستشوی موهایتان در کلینیک پوست و مو، می توانید موهایتان را به آرامی با آب و شامپویی بشویید که برایتان تجویز شده است.در هنگام شستشو توجه کنید که از آب ولرم استفاده کنید؛ آب سرد و یا آب گرم برای موهایتان ضرر دارد.

شما می توانید نوک انگشتانتان را به آرامی روی پوست سرتان بکشید تا دلمه های روی پوست سرتان بریزند؛توجه کنید که برای رفع دلمه ها از ناخن هایتان استفاده نکنید. از سشوار هم برای خشک کردن موهایتان استفاده نکنید.

چه کسانی کاندید خوبی برای پیوند زدن طبیعی هستند؟

افرادی که بانک مو خوبی دارند و از مشکل طاسی و ریزش موهای خود رنج می برند و سابقه بیماری خاصی ندارند، کاندیدهای خوبی برای کاشت موی طبیعی هستند.

کاشت طبیعی مو می تواند ظاهر شما را زیباتر و اعتماد به نفس شما را افزایش بدهد. افراد زیر هم کاندیدهای خوبی برای پیوند موهایشان هستند :

  1. آقایانی که الگوی طاسی مردانه دارند.
  2. خانم هایی که موهای کم پشتی دارند.
  3. تمام کسانی که بخاطر سوختگی یا آسیب های فیزیکی به سر، حجم زیادی از موهای خود را از دست داده اند.

پیوند طبیعی مو برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت موی طبیعی گزینه خوبی برای افراد زیر نیست :

  1. خانم هایی که باردار هستند.
  2. افرادی که موهای زیادی برای اهدا ندارد و نمی توانند از موهای خودشان برای کاشت در نقاط دیگر از سر استفاده کنند.
  3. افرادی که بخاطر جراحی یا آسیب های فیزیکی در سرشان اسکارهای کلوئید دارند ( اسکارهایی که به شکل برآمدگی هستند ).
  4. افرادی که ریزش موهای آنها بخاطر داروهای شیمی درمانی است.

تجویز دارو بعد از کاشت طبیعی مو

اکثر دکترها بعد از پیوند طبیعی مو، بعد از گذشت چندماه داروی ماینوکسیدیل یا داروی رشد موی فیناستراید را برای بیمار تجویز می کنند تا رشد موی بیمار را بهبود ببخشند.

داروهای ماینوکسیدیل و فیناستراید باعث کاهش یا جلوگیری از ریزش موها در آینده هم می شود.

تعداد جلسات لازم برای پیوند موی طبیعی

تعداد جلسات لازم برای کاشت موی طبیعی در بیمارها متفاوت بوده و ممکن است بیمار به 1 یا 2 جلسه نیاز داشته باشد تا بتواند به نتایج ایده آل خود برسد.بین جلسات پیوند موهای طبیعی، باید چندین ماه فاصله باشد تا اسکارهایی که در طی هر جلسه از پیوند موی طبیعی روی سر ایجاد می شوند، به خوبی ترمیم بشوند.

عوارض کاشت موی طبیعی

عوارض جانبی ناشی از پیوند زدن موی طبیعی، بسیار کم هستند و در طی چند هفته به طور کامل رفع می شوند.

عوارض عبارت است از :

  1. خونریزی موقت
  2. درد بسیار کم
  3. تورم پوست سر
  4. کبودی اطراف چشم ها
  5. پوسته ای که روی پوست سر شکل می گیرد (معمولا این پوسته در نقاطی بوجود می آید که فولیکول های مو استخراج شده اند و یا کاشته می شوند)
  6. بی حسی موقتی نقاطی از پوست سر که فولیکول ها کاشته شده اند
  7. خارش کف سر
  8. التهاب موضعی فولیکول های مو که در اصطلاح “فولیکولیتیس” نامیده می شود

گالری عکس کاشت مو

شما عزیزان میتوانید از طریق منوی سایت به گالری نمونه کارهای کلینیک پوست و مو رز مراجعه نمایید.

فیلم کاشت مو

شما کاربران گرانقدر میتوانید جهت مشاهده آرشیو کامل فیلم کاشت موی طبیعی کلینیک پوست و مو رز به بخش گالری ویدئو وب سایت مراجعه نمایید.

هزینه کاشت مو :

قیمت کاشت طبیعی مو در هر بیمار متفاوت است و بر اساس تعداد دسته موهای کاشته شده، زمان کاشت موی طبیعی، تعداد جلسات مورد نیاز، روش و شرایط کاشت موی طبیعی تعیین می شود.

پرسش و پاسخ رایج کاشت موی طبیعی

1- چه موقع می توان موهای کاشته شده را لمس کرد؟ در روز های پنجم تا هفتم پس از کاشت مو پیوند های کاشته شده قوی تر خواهند شد و به نوعی جای خود را در پوست و بافت سر پیدا خواهند کرد و در نتیجه به لمس کردن از بین نخواهند رفت و دچار ریزش نمی شوند. البته دقت داشته باشید که از خراشیدن و یا خاراندن پوست سر خود در 4 تا 5 روز ابتدایی خودداری کنید. پس از گذشت این دوره، به طور طبیعی موهای کاشته شده وارد مرحله ریزش خواهند شد که البته این موضوع کاملا عادی بوده و جای هیچ نگرانی نخواهد بود و پس از 2 تا 3 ماه همه چیز به حالت عادی باز خواهد گشت.

2- آیا کاشت مو دردناک است؟ درد یکی پس از کاشت مو یکی از متداول ترین عوارض بسیار خفیفی است که رخ خواهد داد! این درد به خصوص در روش های قدیمی تر و سنتی تر مانند FUT بیشتر به چشم خواهد آمد اما توجه داشته باشید که با توجه به استفاده از روش های نوینی چون کاشت مو به روش SUT این درد به طور کلی از بین خواهد رفت. درد ناشی از کاشت مو نقطه ای و خفیف بوده و به هیچ عنوان عضلانی نخواهد بود. بیشتر زمانی درد احساس خواهد شد که پوست سر دچار حساسیت شده و یا عضلات آن منقبض شوند.

3- آیا کاشت مو می تواند کل سر را پوشش دهد؟ هیچ محدودیتی برای تعداد فولیکول های کاشته شده بر روی سر وجود ندارد و با توجه به تراکم مد نظر پزشک و بیمار روند پیوند فولیکول ها انجام خواهد شد اما باید توجه داشته باشید که در یک کاشت موی سه تا چهار ساعته نمی توان انتظار داشت که فولیکول های مو بر روی کل سر کاشته شود. در نتیجه برای رسیدن به نتایجی بهتر و تراکم کامل روی سر بیمار به سه یا چهار جلسه کاشت مو نیاز خواهد بود.

4- در چه سنی باید پیوند مو انجام شود؟ اگرچه سن انجام کاشت مو هیچ محدودیتی ندارد و مانعی برای آن تعیین نشده است اما همواره باید تمامی جوانب منفی و مثبت کار سنجیده شود! مهم ترین موضوع این است که قبل از کاشت مو باید روند طاسی سر تثبیت شده باشد، در نتیجه در سن 20 تا 30 سالگی تنها در شرایطی کاشت مو انجام خواهد شد که میزان ریزش مو مشخص شده باشد. بهترین سن برای کاشت مو بالای 30 سال خواهد بود.

5- آیا می توان موهای شخص دیگری را پیوند زد؟ متاسفانه خیر، شما هنگامی که نسبت به انجام کاشت مو اقدام می کنید در حقیقت فولیکول های مو رو پیوند خواهید زد و این یعنی انتقال بافت، اگر DNA دو نفر کاملا یکسان نباشد و به عبارتی اگر بخواهید از یک فرد دیگری فولیکول های مورد نیاز را برای کاشت مو برداشت کنید نباید منتظر نتایج خوبی باشید. سیستم ایمنی بدن با توجه به اینکه DNA این بافت ها متفاوت است کاشت مو را پس خواهد زد و بسیاری از فولیکول ها از بین خواهند رفت و تنها تعداد کمی از آن ها زنده می مانند، این موضوع تراکم بسیار پایینی را به وجود خواهد آورد که اصلا رضایت بخش نخواهد بود.

6- هزینه کاشت مو چقدر است؟ هزینه های کاشت مو بسیار متفاوت است و می تواند به معیار های بسیار زیادی بستگی داشته باشد، میزان تراکم، روش مورد استفاده و حتی میزان تخصص پزشک نیز می تواند در هزینه ها تاثیر گذار باشد، همچنین به دلیل اینکه اکثر شرکت های بیمه این روش را نوعی درمان زیبایی می دانند لذا هزینه های آن توسط بیمه نیز پوشش داده نخواهد شد.

 

شما می توانید با مراجعه به ” کلینیک تخصصی پوست و مو رز” و مشورت با متخصصین مجرب این کلینیک پوست و مو از قیمت ” کاشت مو ” خود مطلع شود. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگیرید.